Mijn verhaal

Nadat ik bij een aantal bewindvoerders had gewerkt en ervaringen had opgedaan ben ik mijn droom achterna gegaan en heb ik Team Bewind opgericht.

Het uithanden geven van je geldzaken is iets wat veel mensen niet willen. Begrijpelijk, maar toch is dit door bepaalde omstandigheden soms de beste keuze. Ik heb daarom gekeken naar wat ik belangrijk zou vinden als ik mijn financiën uit handen zou moeten geven en heb dit teruggebracht in mijn naam, missie en visie. Als bewindvoerder wil ik niet boven mijn klanten (mensen) staan, maar naast elkaar en staat persoonlijke aandacht voorop.

Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het bewind slaagt. Ik vind het belangrijk om niet alleen te kijken naar de financiën, maar ook naar de klant (jou) zelf. Zijn er nog andere zaken waar je  hulp bij nodig hebt? Samen kijken wij dan naar andere hulpverleners die ons daarbij kan helpen.

 Wanneer er beslissingen gemaakt moeten worden, dan doen wij dit samen. Naast de financiën kijken wij ook naar andere wensen en doelen. Hiervoor maken wij samen een plan van aanpak die past bij jouw situatie. 

Wil je mij als bewindvoerder? Neem dan contact met mij op.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind