Schulden?

Ik helpen u bij het aflossen van uw schulden

Wanneer je één betalingsachterstand hebt, hoeft dit niet meteen te betekenen dat je financiële problemen hebt. Wanneer er meerdere betalingsachterstanden ontstaan en je deze schulden bij meer dan drie verschillende bedrijven hebt, wordt het al een stuk lastiger om deze zelfstandig op te lossen

Echter is het niet onmogelijk maar het vraagt wel een hoop van je als persoon. Veel mensen vinden het lastig om deze zelf op te lossen omdat zij niet weten waar zij moeten beginnen. Op de site van het Nibud vind je informatie over hoe je kan voorkomen dat jouw schulden problematisch worden.

Schulden worden o.a. problematisch wanneer je meer uitgaven hebt als dat je krijgt aan inkomsten. Hierdoor kan het gebeuren dat je regelmatig rood staat op je bankrekening. Dit alles kan ervoor zorgen dat ook belangrijke rekeningen, zoals de huur, niet meer betaald worden omdat je banksaldo te laag is. Na drie maanden huurachterstand dreigt de verhuurder met een ontruiming. Wanneer je je energierekeningen niet meer betaalt zal de energieleverancier je uiteindelijk afsluiten. 

Team Bewind is een klein kantoor voor beschermingsbewind waar persoonlijke aandacht voorop staat. Ik heb gekozen voor de naam Team Bewind omdat ik erin geloof dat door samen te werken iedereen meer kan bereiken. Jij dus ook!

Iedere situatie is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig. Ik kijk samen met mijn klanten welke aanpak het beste bij hun situatie past. Voor klanten bij wie het bewind tijdelijk is wil ik, wanneer zij daar klaar voor zijn, zoveel mogelijk betrekken in het proces en meenemen in de keuzes die ik als bewindvoerder moet maken. Zo wil ik mijn klanten leren om te gaan met hun financiën zodat zij dit uiteindelijk weer zelf kunnen doen en mij nooit meer nodig zullen hebben. 

Wil je meer informatie of heb je mijn hulp nodig? Neem contact met mij op: 020-2475548 of stuur een e-mail naar contact@teambewind.nl

Kennis maken

Ben je opzoek naar een bewindvoerder en wil je graag persoonlijk met mij in gesprek? Laten we kennis maken!

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden bij mijn kantoor? Je bent van harte welkom. Ik help je graag.

Werkwijze

Ik heb mijn werkwijze ingedeeld in 4 fases. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind