Bewindvoering ouderen Hoofddorp

Bewindvoering ouderen Hoofddorp door Team Bewind

Wanneer we ouder worden kan het door lichamelijke en/of psychische problemen steeds lastiger worden om zelf de financiën onder controle te houden. Zeker wanneer iemand door een ziekte zoals dementie niet langer in staat is zelf de financiën te doen, is het noodzakelijk om deze taak over te dragen. In veel gevallen neemt de familie de financiën over, maar dit is niet altijd mogelijk of wenselijk. Een bewindvoerder zoals Team Bewind kan op zo’n moment iemands financiën volledig op zich nemen. Na een intakegesprek beslist een rechter of de bewindvoering voor ouderen in Hoofddorp en omgeving door Team Bewind kan worden gestart.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wanneer bewindvoering voor ouderen Hoofddorp?

Over het algemeen wordt er overgegaan op bewindvoering wanneer iemand door psychische of lichamelijke problemen geen grip meer heeft op zijn financiën. Op die manier kan worden voorkomen dat iemand in ernstige financiële problemen terecht komt. Er kan ook bewindvoering opgelegd worden wanneer er al sprake is van ernstige schulden. Men kiest vaak voor bewindvoering voor ouderen in Hoofddorp wanneer het niet meer mogelijk is om zelf de financiën te doen. Een bewindvoerder kan dan alle financiële taken op zich nemen. Indien mogelijk en wenselijk kan de oudere nauw betrokken blijven bij de financiële beslissingen die door de bewindvoerder genomen worden.

Bewindvoering in de zorg Hoofddorp

Team Bewind staat bekend om de bewindvoering in de zorg in Hoofddorp. Al veel ouderen of familieleden hebben in goed vertrouwen gekozen voor Team Bewind. De taken die de bewindvoerder op zich neemt omvat alle financiële taken die je maar kunt bedenken. Natuurlijk wordt er een budget opgesteld en worden openstaande rekeningen betaald. Daarnaast wordt de belastingaangifte verzorgd en worden toeslagen aangevraagd. Maak vandaag nog een afspraak met Team Bewind als jij ook op zoek bent naar professioneel beschermingsbewind in Hoofddorp.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind