Bewindvoering in Zaandam

Bewindvoering in Zaandam aanvragen

Je kunt onderzoeken of je financiële problemen hebt door een aantal zaken in kaart te brengen. Zet je inkomsten af tegen je uitgaven en neem je eventuele schulden mee in je berekening. Controleer ook of jouw inkomsten minimaal gelijk zijn aan het vastgestelde sociaal minimum. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je bij je gemeente terecht voor een aanvulling op je inkomen. Controleer ook of je recht hebt zorgtoeslag, huurtoeslag of andere toeslagen bij de Belastingdienst. Vergeet ook niet uitgaven als abonnementen onder de loep te nemen, onderzoek of bepaalde verzekeringen goedkoper kunnen en kijk of je kunt bezuinigen op boodschappen en andere aankopen. Als blijkt dat jouw inkomsten boven het sociaal minimum liggen, je alle toeslagen waar je recht op hebt ontvangt en je hebt bezuinigd waar mogelijk en jouw lasten zijn nog steeds hoger dan je inkomsten, dan kan bewindvoering in Zaandam aanvragen verstandig zijn.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Een bewindvoerder in Zaandam voor het oplossen van financiële problemen

Als jouw inkomsten maandelijks lager zijn dan je uitgaven, dan kun je spreken van een financieel probleem. Team Bewind is een bewindvoerder in Zaandam bij wie je je kunt aanmelden via de website. Er zal contact met je worden opgenomen om een intakegesprek in te plannen. We kunnen dit gesprek voeren in een voor jou vertrouwde omgeving, zoals bij je thuis. Omdat we niet willen dat je langer onder bewind komt te staan dat uiterst noodzakelijk is, zullen we aan de hand van je persoonlijke situatie de beste aanpak kiezen. We dienen een verzoek in bij de rechtbank en zodra we bericht hebben ontvangen van de rechtbank dat wij zijn aangewezen als jouw bewindvoerder, zullen we het bewind opstarten. Je ontvangt van ons inloggegevens, zodat je te allen tijde jouw financiën kunt inzien in het OnView-programma.

Een bewindvoerder inschakelen in Zaandam

Je kunt een bewindvoerder inschakelen in Zaandam om je eigen financiële leven weer op de rit te krijgen, maar ook wanneer iemand in je omgeving ondersteuning nodig heeft bij het beheren van zijn financiën kun je bij Team Bewind terecht. Denk bijvoorbeeld aan een familielid met psychische problemen, waardoor er geldproblemen ontstaan of aan een dementerende ouder die er niet langer bij stilstaat dat rekeningen betaald moeten worden. Neem gerust contact met ons op om te informeren of wij iets kunnen betekenen in jouw situatie.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind