Bewindvoering in Purmerend

Bewindvoering in Purmerend aanvragen

Heb je schulden waarvan je niet weet hoe je ze kunt aflossen? Gaat er per maand meer geld uit dan dat er binnenkomt? Of ken je iemand die wegens omstandigheden niet langer goed met zijn of haar geld kan omgaan? Als je één of meer van de bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden, dan is het aanvragen van bewindvoering in Purmerend wellicht een goede start voor het creëren van een gezonde, financiële situatie. Een bewindvoerder zal jouw administratie verwerken, je post behandelen en zal er eveneens voor zorgen dat het contact van alle debiteuren en crediteuren via de bewindvoerder verloopt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over brieven van schuldeisers, incassobureaus en deurwaarders.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Redenen om voor een bewindvoerder in Purmerend te kiezen

Wanneer er onverhoopt een keer een rekening blijft liggen, hoeft dit geen ramp te zijn. Als rekeningen echter voor langere tijd blijven liggen en er komen nieuwe rekeningen bij die je eveneens niet kunt betalen, dan ontstaat er een problematische situatie. Een bewindvoerder in Purmerend helpt je met het vinden van manieren om bestaande schulden af te lossen, maar besteedt ook aandacht aan het bijbrengen van financiële vaardigheden, zodat je in de toekomst zelf je financiën kunt regelen, zonder hierbij in de problemen te komen. Bij Team Bewind bekijken we niet alleen de geldzaken, maar houden we ook rekening met de persoonlijke situatie van de cliënt. Onze visie is dat we door samen te werken meer kunnen bereiken.

Jouw bewindvoerder inschakelen in Purmerend

Team Bewind is een bewindvoerder die actief is in Purmerend en omgeving. Ons bedrijf is officieel erkend als professioneel bewindvoerderkantoor door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Ook zijn wij lid van de NBBI om de expertise en de kwaliteit in deze branche te kunnen waarborgen en verder te kunnen ontwikkelen. Als je niet zeker weet of een bewindvoerder inschakelen in Purmerend in jouw persoonlijke situatie een passende oplossing is, dan mag je telefonisch contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en brengt voor jou geen kosten met zich mee.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind