Bewindvoering in Amsterdam

Bewindvoering in Amsterdam om grip te krijgen op je financiële situatie

Je kunt kiezen voor bewindvoering in Amsterdam als je in de omgeving woonachtig bent en je de grip op je financiële situatie dreigt kwijt te raken. Een betalingsherinnering of een enkele aanmaning is doorgaans zelfstandig op te lossen, maar wanneer de schulden zich opstapelen en je je zorgen moet gaan maken of je elektriciteit niet wordt afgesloten of als bang bent dat je je woning niet langer kunt behouden, dan is het belangrijk om stappen te zetten die jouw financiële situatie kunnen verbeteren. Het inschakelen van een bewindvoerder kan je helpen om weer grip op je financiën en daarmee ook op je leven te krijgen.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Een bewindvoerder in Amsterdam neemt financiële taken op zich

Team Bewind kan jou van veel stress verlossen. Als je schulden hebt, dan ben je hier waarschijnlijk dagelijks mee bezig. Je ervaart mogelijk continu gevoelens van onmacht, onrust en spanning, omdat je simpelweg niet weet hoe je je problemen kunt aanpakken. Een bewindvoerder in Amsterdam kan jou veel taken die geld betreffen uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het beheren van je betalingen en je bankrekeningen, het op zich nemen van het contact met eventuele schuldeisers en het aanvragen van kwijtscheldingen voor diverse belastingen. Ook kunnen we bijzondere bijstand aanvragen voor cliënten die de kosten van Team Bewind niet kunnen dragen.

Een bewindvoerder inschakelen in Amsterdam als eerste stap

Een bewindvoerder inschakelen in Amsterdam kan een eerste stap zijn naar een bestaan zonder financiële zorgen en een leven vrij van angst dat er een deurwaarder voor je deur staat. Team Bewind bekommert zich om geldzaken, maar verliest daarbij de persoon die onder bewind staat niet uit het oog. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn ervan overtuigd dat we samen met jou een betere situatie kunnen creëren. Als je onder tijdelijk bewind staat en je bent er klaar voor om je weer met financiële zaken bezig te gaan houden, dan zullen we je zoveel mogelijk betrekken in onze besluitvorming om je te leren om op een verantwoorde manier met geld om te gaan. Het uiteindelijke doel is dat je financieel zelfstandig bent, zodat je ons nooit meer nodig zult hebben.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind