Bewindvoering in IJmuiden

Bewindvoering in IJmuiden

Wanneer je financiële problemen hebt, heeft dit niet alleen gevolgen voor zaken die geld betreffen. Ook het plezier dat je ervaart in het leven kan drastisch verminderen. Als je geen uitweg ziet voor het aflossen van je schulden of als je vrijwel altijd aan het eind van je geld een behoorlijk stuk maand overhoudt, dan bestaat de kans dat je geldprobleem het enige is waar je nog mee bezig bent. Op zich is dit logisch, maar het is ook zonde, omdat het leven uit zo veel meer bestaat dan financiën. Als je in de regio IJmuiden woont en je wilt weer grip krijgen op je geld en weer bezig kunnen zijn met de leuke dingen des levens, dan kun je bewindvoering in IJmuiden aanvragen bij Team Bewind.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Een bewindvoerder in IJmuiden voor een structurele oplossing

Een geldprobleem ontstaat doorgaans niet vanwege één hoge rekening. Vaak is er een structureel probleem van uitgaven die hoger zijn dan de inkomsten. Een structureel probleem vraagt om een structurele oplossing. Daarom richten we ons niet alleen op het oplossen van de huidige schuldsituatie, maar besteden wij minstens evenveel aandacht aan het voorkomen van betalingsachterstanden in de toekomst. Ons uiteindelijke doel is zorgen dat je op den duur over de juiste vaardigheden en over voldoende inzicht beschikt, dat het hebben van schulden voorgoed tot het verleden behoort.

Je bewindvoerder in IJmuiden inschakelen

Je kunt je bewindvoerder in IJmuiden inschakelen als je hulp wenst bij het opstellen van een plan om van je schulden af te geraken. Naast het maken van een plan staan onze medewerkers je bij in het beheren van je bankrekeningen, het afhandelen van inkomende poststukken en het aanvragen van subsidies en kwijtscheldingen waar je eventueel recht op hebt. Ook krijg je van ons persoonlijke inloggegevens, zodat je altijd toegang hebt tot je bankafschriften, je persoonlijke budgetplan en je schuldenoverzicht. Je kunt je aanmelden voor bewindvoering door ons een e-mail te sturen, ons te bellen of door je gegevens in te sturen middels het contactformulier op de website.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind