Bewindvoering Hoofddorp

Bewindvoering in Hoofddorp door Team Bewind

Ben je op zoek naar professionele bewindvoering in Hoofddorp? Team Bewind is een kleinschalig kantoor waarvoor je in Hoofddorp en omgeving terecht kunt voor professioneel beschermingsbewind. Ben je op zoek bent naar een bewindvoerder die je van A tot Z betrekt bij het proces en het maken van beslissingen? Dan ben je bij Team Bewind aan het juiste adres. Ik wil je als bewindvoerder namelijk graag weer betrekken bij je financiën zodat je deze op den duur weer zelf onder controle kunt krijgen.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij mij? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij mijn kantoor? U bent van harte welkom. Ik help u graag.

Werkwijze

Ik heb mijn werkwijze ingedeeld in 4 fases. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Taken bewindvoerder Hoofddorp en omgeving

Als je onder bewind staat van een bewindvoerder in Hoofddorp, worden verschillende taken jou uit handen genomen. De taken van een bewindvoerder omvatten allerlei zaken die met financiën te maken hebben. Je kunt dan denken aan het bijhouden van de administratie, het maken van een budget, het behandelen van de binnenkomende post en het betalen van rekeningen. De bewindvoerder is echter ook verantwoordelijk voor het doen van belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen en kwijtscheldingen. Heb je problematische schulden? Dan schrijft de bewindvoerder schuldeisers aan en probeert hij een betalingsregeling te treffen. De bewindvoerder wordt het eerste contactpersoon voor schuldeisers.

Wanneer een bewindvoerder inschakelen in omgeving Hoofddorp?

Je kun een bewindvoerder inschakelen in Hoofddorp wanneer je zelf geen grip meer hebt op je financiën. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij problematische schulden, lichamelijke en/of psychische problemen. Je maakt eenvoudig een afspraak met Team Bewind voor een intakegesprek. Een rechter beslist vervolgens of jij onder bewind komt te staan en voor welke tijdsperiode het beschermingsbewind geldt. Bij een tijdelijk bewind krijg je uiteindelijk zelf de beslissingsbevoegdheid over jouw financiën terug. Sta je onder bewind omdat je door langdurige problemen niet meer voor jouw financiën kunt zorgen? Dan is het ook mogelijk dat je voor onbepaalde tijd onder bewind blijft staan.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind