Bewindvoering in Beverwijk

Bewindvoering in Beverwijk en omgeving

Je kunt je aanmelden bij Team Bewind als je bewindvoering in Beverwijk en omgeving nodig hebt. Als het jou om welke reden dan ook niet lukt om op een goede manier met geld om te gaan, dan kun je een beroep doen op ons beschermingsbewind. De redenen dat je financiële situatie een uitdaging voor je vormt, kunnen uiteenlopen van psychische problematiek als een depressie tot aan een gebrek aan inzicht in je uitgavenpatroon. Iedereen is welkom voor een adviesgesprek, waarin we bespreken wat we in jouw persoonlijke situatie zouden kunnen betekenen. Je kunt telefonisch of per e-mail een gratis adviesgesprek aanvragen met een van onze bewindvoerders.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Voordelen van een bewindvoerder in Beverwijk

Als je gekozen hebt om in contact te treden met een bewindvoerder in Beverwijk, dan zullen we na een intakegesprek en het ontvangen van een beschikking vanuit de rechtbank aan de slag gaan met je financiën. Als eerst zullen we jouw financiën volledig in kaart brengen. Daarbij berekenen we wat jouw inkomsten zijn, hoe hoog je uitgaven zijn en welke eventuele schulden je hebt lopen. We brengen de betrokken instanties op de hoogte van het beschermingsbewind en zorgen ervoor dat alle correspondentie van bedrijven die te maken hebben met jouw financiën via de bewindvoerder zal verlopen. Vervolgens openen we twee bankrekeningen, waarvan wij een rekening (de beheerrekening) zullen beheren en jij toegang krijgt én een pinpas ontvangt van de leefrekening. Wekelijks maken wij een bedrag over naar deze leefrekening, zodat je hier zaken als je boodschappen van kunt betalen. Tot het geld dat op de beheerrekening staat, heb je geen toegang. Dit geld gebruiken we om je schulden af te lossen.

Een bewindvoerder inschakelen in Beverwijk

Mocht je een bewindvoeder inschakelen in Beverwijk op het moment dat je schulden al vrij hoog zijn opgelopen en problematisch te noemen zijn, dan kiezen we voor een andere aanpak. Deze aanpak kan bestaan uit het treffen van betalingsregelingen met instanties waar jij nog schulden hebt lopen, maar ook kan het nodig zijn om je aan te melden voor wettelijke schuldhulpverlening. Als het geval zich voordoet dat je niet in aanmerking komt voor schuldhulpverlening, omdat je nog niet aan de gestelde eisen voldoet, dan helpen je door te zorgen dat jouw schulden in ieder geval niet verder zullen toenemen. Als je op een later moment wel aan de vereisten voldoet, dan melden we je alsnog aan. Er is niet één vaste oplossing voor het op orde brengen van financiële situaties. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Door begrip te hebben voor zowel de persoon als voor de situatie waar deze zich in bevindt, kunnen we samen ons doel bereiken.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind