Bewindvoering in Amsterdam-Zuidoost

Team Bewind voor bewindvoering in Amsterdam-Zuidoost

Je kunt je tot Team Bewind wenden voor bewindvoering in Amsterdam-Zuidoost. Wanneer je het lastig vindt om je betalingsachterstanden weg te werken of als je uitgaven structureel hoger zijn dan je inkomsten, waardoor je schulden naarmate de tijd verstrijkt steeds verder oplopen, dan kan het in de arm nemen van een bewindvoerder een stap in de goede richting zijn. Door samen met Team Bewind een plan op te stellen, waarmee je uiteindelijk weer uit de schulden kunt komen, kun je je focus mogelijk verleggen van een uitzichtloze situatie naar een hoopvolle toekomst. Als je niet zeker weet of bewindvoering iets voor jou is, dan kun je contact opnemen met onze medewerkers. We bekijken dan samen jouw persoonlijke situatie.

Team Bewind is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM officieel erkend als een professioneel bewindvoerderskantoor en lid van de branchevereniging NBBI

Kennis maken

Wilt u eerst kennis maken voordat u een traject start bij ons? Laten we kennis maken

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij ons kantoor? U bent van harte welkom. We helpen u graag.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze ingedeeld 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze.

Een bewindvoerder in Amsterdam-Zuidoost in de arm nemen

Wanneer je het licht aan het eind van je financi√ęle tunnel niet langer ziet, kun je een bewindvoerder in Amsterdam-Zuidoost in de arm nemen. We vinden het belangrijk om, naast het opstellen van een budgetplan en het treffen van betalingsregelingen om je van je schulden te kunnen verlossen, onze focus eveneens te leggen op persoonlijke aandacht. Ieder mens en iedere situatie is anders. Je kunt bij Team Bewind dan ook rekenen op maatwerk en op een bewindvoering die aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. We zullen je waar mogelijk zoveel mogelijk betrekken bij de bewindvoering om je inzicht te geven in de keuzes die we moeten maken. We streven er niet alleen naar om je schuldenvrij te krijgen, maar ook om je financieel zelfstandig te maken, zodat je voortaan zonder tussenkomst van een bewindvoerder je geldzaken kunt regelen.

Een bewindvoerder inschakelen in Amsterdam-Zuidoost

Als je een bewindvoerder wilt inschakelen in Amsterdam-Zuidoost, dan kun je terecht bij Team Bewind. De tarieven voor bewindvoering zijn bij wet vastgelegd, zodat de kosten bij elke bewindvoerder hetzelfde zijn. Mocht je de kosten voor deze vorm van hulpverlening niet kunnen betalen, dan kunnen we bijzondere bijstand voor je aanvragen. Je kunt je aanmelden voor een intakegesprek door het daarvoor bestemde contactformulier op de website in te vullen. Als je ons liever telefonisch benadert of de voorkeur geeft aan het zenden van een e-mail, dan kan dat uiteraard ook.

Snel menu

Allright Reserved - Team Bewind